— Bomenlounge

Howlin’ Wolf #32

Audiovisuele dingen en meer.

 

De eerste Howlin’ Wolf van 2014. Na een vrolijke kerst, een gelukkig nieuwjaar en de drie zoete wijzen uit het oosten, is het weer tijd voor een huilende wolf. Als jullie je dansschoenen van zolder halen, zetten wij het bier koud.

PROGRAMMA

THE ROBOTS ARE COMING (Roi de Bruijn & Jeroen van Rijsewijk) 

 

ED KNIGHT
Trek die dansschoenen maar aan want Ed Knight komt langs met zijn spaceboogie warpzone. Heerlijke zielvolle electronische discoplaatjes uit het begin der jaren 80. Een absolute must voor je danceopvoeding. De winter is nog niet ingekickt dus met deze zachte temperatuur zal het geen probleem zijn om middels de voetjes van de vloer de oude smederij warm te krijgen. Zet je synapsen op scherp en maak je klaar voor the final frontier. De muziek van de toekomst komt uit de 80′s!

OOGVERBLINDEND OORVERDOVEND (Iksperiment)
Een duo met een liefde voor feedbacklussen en toevalstreffers, toegepast op audio en video. Een samenwerking vanuit een aaneenschakeling van apparatuur die elkaar continu wederzijds beïnvloedt. Beeld maakt geluid en geluid maakt beeld. Het resultaat is onvoorspelbaar; soms sferisch en dromerig, dan weer stuwend en pompend, maar altijd verrassend.

 

23 januari, AANVANG 21.00 OPEN 20.30

Entree; FREE (via de gasten lijst op facebook www.facebook.com/bomenlounge)

LOCATIE,  GEBOUW 84, SPOORZONE

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.