— Bomenlounge

Samen met Smederij013, Mundial en SPZO13 heeft de Bomenlounge weer voor iets zeer appetijtelijks gezorgd. Zaterdag 26 oktober openen we de deuren van Club Smederij voor een nacht vol dansbare geluiden. Op het menu staat een line-up waar we U tegen zeggen.

PROGRAM

THE RED PHONE
We komen deze avond goed in de stemming met The Red Phone. Bij het luisteren van het album krijg je een lekker groovy rock & roll gevoel met veel energie en fijne stemmen. Ze wisselen snel en hard af met sexy en meeslepend waarbij stilzitten niet mogelijk is.

DJ’S

BAKVORM (diep)
De man achter een van bekendste dansavonden in Tilburg gaat door het leven als Bakvorm. Dat hij als geen ander weet hoe je een deephouse dj set moet draaien, weet iedereen die bij de laatste uitverkochte DIEP editie in 013 was.

OLAF STUUT (live)
Met zijn splinternieuwe album op de Luisterpaal, en lovende recensies in bladen, is Olaf Stuut een van de meest spraakmakende nieuwkomers op het gebied van dance. En als dan ook nog eens ‘collega’ Laurent Garnier zegt dat hij het een ‘Briljant album’ vindt kan er niks meer mis gaan.

PETER HORREVORTS
En hoe sluit je zo’n avond af? Met iemand die zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend in de dancewereld. Met techno koning Peter Horrevorts heeft de Bomenlounge het weer voor elkaar!

__

Datum: 26 oktober | Tijd: 21.00 u – 02.00 u | Deuren dicht: 01.00 u

Locatie: Spoorzone | Hal 82 | NSplein 65 Tilburg

ENTREE IS GRATIS CULTUURNACHT BANDJE NIET NODIG

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.