— Bomenlounge

Howlin’ Wolf #28

Audiovisuele dingen en meer.

Dit belooft een avond te worden met een ruim aanbod aan mannelijk schoon. Op het menu staat een bordje vol muziek, een koelkast vol met bier en een lounge vol gezelligheid. Nog steeds honger? Vanavond staan ook onze knapperige jongens weer te dansen op hun hete hete ijzers in de Tostibar, smeulend in een dekentje van smeltende kaas. Al dit lekkers zal onze huisfotografe Kim Pattiruhu weer vastleggen met haar glanzende black beauty. Dus kam je haar, strik je veters en kom dansen!

PROGRAMMA

TIES VAN DE VEN

Sportief, sexy, dansbaar en toch relaxed; disco van de bovenste hoedenplank. Selezione de Pomodoro Rosso.

1255208_10201039368081335_759169211_n

 

THE SIDEKICKS

De derde T van de avond zijn The Sidekicks. De jongens van Berlijn Café verhuizen deze avond en trekken in bij de Bomenlounge. Met hun nieuwe EP Wij Zijn Verhuisd zetten zichzelf op de kaart van Nederland. Ze zullen ons verrassen met up-tempo Nederpop, tanzbar und geil.

 

EXPO GUIDO VAN AMELSFOORT 

Vanaf 26 augustus is de expositie  Cont(rolled) Chaos van beeldend kunstenaars Guido van Amelsfoort en Sander van Noort te zien in gebouw 88. Vanavond een aantal werken van Guido te zien aan onze robuuste muren.

poster

 

 

12 september, AANVANG 21.00 OPEN 20.00

Entree; FREE (alleen via gastenlijst Facebook event www.facebook.com/events/298759443598892/)

LOCATIE,  GEBOUW 84, SPOORZONE

 

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.