— Bomenlounge

Howlin’ Wolf #27

Audiovisuele dingen en meer.

Laat 29 augustus tatoeëren op je voorhoofd want dan is het tijd om de roedel weer bij elkaar te roepen.  We starten dit Bomenlounge seizoen met de launch van een nieuwe Howlin’ Wolf. Vers gezet en vol van smaak.

PROGRAMMA


BOMBLB

Nee we hebben het niet over een of andere gele robot uit Transformers, nee dit is BomblB. Een funky jazz band, geboren en getogen in Tilburg. BomblB bestaat uit 5 heren, sommige met baarden, sommige harig als een hommeltje. Waaronder onze eigen Joost, blazend op zijn ijzeren hengst. Samen produceren ze psychedelische, komische, chemische geluiden voor de gehoorgang. 29 AUG zorgen ze voor een zwoel, kolkend dansfestijn, zoals ze dat zelf zeggen.

 

SOLAR CINEMA + INCUBATE

Na lekker gedanst te hebben is het wellicht even tijd om de beentjes te strekken en achterover te hangen voor een lekker (kort) filmpje. Samengesteld door Incubate in samenwerking met Solar Cinema en te zien tijdens Howlin’ Wolf komende donderdag!
Niet genoeg? De 30ste drijven ze in de Piushaven en verder doen ze het ook goed tijdens bingo-avonden.
www.solarcinema.org

 

NO MATCHING SOCKS

No Matching Socks zal onze bomen doen schudden.  Begonnen in een zweterige schuur, nu schurend op Paaspop. Een lekkere portie punk staat op het menu. De ingrediënten van deze band zijn altijd hard, snel en met een rafelig randje. Klinkt als een tosti maar dan anders. Lekker dus!

 

EXPO GUIDO VAN AMELSFOORT – SANDER VAN NOORT

Vanaf 26 augustus is de expositie  Cont(rolled) Chaos van beeldend kunstenaars Guido van Amelsfoort en Sander van Noort te zien in gebouw 88. Vorig jaar was Guido’s werk al bij ons in het FAXX gebouw te bewonderen en te koop in onze Bomenlounge winkel Made by Trees. Dus aarzel niet en neem even een kijkje in hun gecont(rolleerde) chaos.

poster

 

DJ TOMMY VAN BERKEL

Zit hij niet achter zijn drumstel, dan staat hij wel te draaien tussen de berkel bomen. Onze resident DJ Tommy van Berkel kan er wat van. Van smartlappen tot muziekjes die je tussen de wortels van de bomen kan verwachten.

 

Op het menu staat niet de dode wolf uit Luttelgeest maar wel onze overheerlijke smeulende tosti’s met brood van Sourdough.

 

29 mei, AANVANG 21.00 OPEN 20.00

Entree; FREE (alleen via gastenlijst facebook event www.facebook.com/events/1375766239321181)

LOCATIE,  GEBOUW 84, SPOORZONE

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.