— Bomenlounge

Howlin’ Wolf #26

wolf1 (1)

Schilderij gemaakt door Evelien Gudden, www.eveliengudden.nl

Audiovisuele dingen en meer.

Zo, dat gezegd hebbende; het is zover! We gaan weer open! Allerlei ontwikkelingen hebben ons gebracht naar de Smederij013 in de spoorzone, tegenover de hoofdingang van de Hall Of Fame. 30 mei gaan wij onze eerste avond daar organiseren met een besloten en experimenteel karakter. Vandaar de gastenlijst, evenementenvergunningen, vergaderingen met ‘belangrijke’ mensen, lang wachten etc etc. Maar goed, als je wilt komen, klik op aanwezig, dan ben je erbij! Tot donderdag, liefs de Bomenlounge.

PROGRAMMA:

EXPO: MENAH

Menah1


Marleen Wellen, beter bekend als Menah is een van de meest veelbelovende kunstenaressen in Nederland. Eerder won zij de Fiep Westendorp stimuleringsprijs, maakte een albumhoes en een clip voor Clean Pete (Grote Prijs 2012), visuals voor Nausica en een enorme bulk aan ander werk. Samen met haar levenspartner Glitterende Eenhoorn had je haar kunnen zien schitteren tijdens onze Bachsessies of bij onze Bomengarten Kinderlounge afterparty. Op deze avonden maakte zij persoonlijke livedrawings voor bezoekers. De tekeningen die zij bij ons heeft gemaakt en tijdens E-Pulse 2012 bundelen wij nu in een weergaloze expositie. Met thema’s als: ‘Waar zou je heengaan als je een tijdmachine had?’ en ‘Wat zou je doen als je alles durfde?’ vangt zij de mens in haar meest dromende vorm. Waanzinnig witte droombeelden op zwart papier. Alle werken zijn uniek en bij ons te koop voor slechts €10,- per stuk. http://www.menah.nl/

 

SOLAR CINEMA ‘GEZUSTERE’
Solar Cinema is een prestige projectje, een pareltje tussen de zwijnen, het toppunt van innovatie op het gebied van zonne-energie. Deze buiten bioscoop staat op menig festival maar deze Howlin’ Wolf lekker bij ons voor de deur. In onze schitterende binnentuin vertonen we de Amsterdamse korte film Gezustere van
Directed: Nico van den Brink
Produced: Woolf Franssen, Sarah Dierx
Production Design: Merlijn van de Sande
Camera: Nina Badoux
Sounddesign: Freek Huijs
Editing:Erik Sluiter

Ism de Solar Cinema http://www.solarcinema.org/

I’M NOT MUKOWSKI
Onlangs zag onze eigen Vince deze band op de proeftuin in beeldentuin te Duizel. En verkocht was hij. Na het checken van het album is hier ook iedereen erg blij. Ook de band zelf is vereerd om voor de Bomenlounge op deze mooie dag naar het zuiden te komen.
Dus verwen je trommelvliezen, luister alvast even het album:

 

THE PLANTY HERBS
Als je de allerbeste lounge DJ’s van Nederland nu nog niet kent dan ben je nog nooit bij de Bomenlounge geweest. Ze zijn namelijk met ons vergroeid. Geen herbs, geen lounge. Ook tijdens onze heropening zullen zij jullie oren doen bloeien als rozendoorns. Jazz, Lounge, Trip-Hop, Hip-Hop en een beetje House, voor ieder wat wils. Ook verzoekjes, maar zoek het niet te ver! Bobby van Putten en Robbert van der Bildt, wij zijn blij dat jullie er weer zijn!

 

‘Natuurlijk’ zijn onze bomen van de partij en staan de tosti-paarden te steigeren op hun hete ijzers!

 

30 mei, 20.30

Entree; FREE

LOCATIE,  GEBOUW 84, SPOORZONE

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.