— Bomenlounge

LOVIN’ WOLF

Audiovisuele dingen en meer.

 

Dit wordt een heerlijk zwoele avond met fijne muziek en mooie film vertoningen. We zijn gestationeerd in de Hall of Fame waar we een ruim aanbod aan vertier voor jullie in petto hebben. De hongerige wolfjes kunnen aanschuiven bij de ouderwets gezellige maar vooral smakelijke Bomenlounge tostibar. Lekker genieten met een alcoholische versnapering bij een mooie film of de voetjes van de vloer, het kan allemaal deze avond.

 

WOLF IN LOVELAND 

Dromerig tot en met. Deze wolfpack bestaat uit vijf heren en twee zachte vrouwenstemmen gehuisvest in Rotterdam. Ze maken hele fijne folk waarvan je zin krijgt om op een kleedje te liggen tussen het gras in de bergen met de zon vlak naast je hoofd.

Check hieronder de nieuwe video, ook al zo lekker dromerig.

 

 

BENJAMIN FILMS ‘ADEM’

Bij de vorige Hall’  in Wolf zag je hem rondlopen met een camera, vanavond zien we een van zijn werken terug op het doek. De film Adem van Justus van den Elsen.

‘Een oudere man zit vast in zijn leven. Vast in zijn routines en eenzaamheid. Langzaam beraamt hij een plan dat hem uit zijn isolement moet halen. Een vastomlijnd doel, waardoor de schijnbare oplossing steeds dichter bij hem komt. Een worsteling tussen ethiek en misdaad, wat leidt tot een melancholisch portret van een man die weer adem wil gaan halen.’

www.justusvdelsen.nl

 

DJ BEN PENN

Jazzy DJ Benn Penn bekend van onder andere de GIN GIN en Red Light Radio en overdag als Jeroen Opstelten. Ben Penn achter de draaitafel staat garant voor een swingende avond en doet zijn achternaam eer aan.

Ben Penn's Slide Show at Wicked Jazz Sounds [Radio 6] by Ben Penn on Mixcloud

 

2 mei, 20.30

Entree € 2.-

LOCATIE, HALL OF FAME

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.