— Bomenlounge

Archive
Howlin’ Wolf

Audiovisuele dingen en meer.

 

Dit wordt een heerlijk zwoele avond met fijne muziek en mooie film vertoningen. We zijn gestationeerd in de Hall of Fame waar we een ruim aanbod aan vertier voor jullie in petto hebben. De hongerige wolfjes kunnen aanschuiven bij de ouderwets gezellige maar vooral smakelijke Bomenlounge tostibar. Lekker genieten met een alcoholische versnapering bij een mooie film of de voetjes van de vloer, het kan allemaal deze avond.

 

WOLF IN LOVELAND 

Dromerig tot en met. Deze wolfpack bestaat uit vijf heren en twee zachte vrouwenstemmen gehuisvest in Rotterdam. Ze maken hele fijne folk waarvan je zin krijgt om op een kleedje te liggen tussen het gras in de bergen met de zon vlak naast je hoofd.

Check hieronder de nieuwe video, ook al zo lekker dromerig.

 

 

BENJAMIN FILMS ‘ADEM’

Bij de vorige Hall’  in Wolf zag je hem rondlopen met een camera, vanavond zien we een van zijn werken terug op het doek. De film Adem van Justus van den Elsen.

‘Een oudere man zit vast in zijn leven. Vast in zijn routines en eenzaamheid. Langzaam beraamt hij een plan dat hem uit zijn isolement moet halen. Een vastomlijnd doel, waardoor de schijnbare oplossing steeds dichter bij hem komt. Een worsteling tussen ethiek en misdaad, wat leidt tot een melancholisch portret van een man die weer adem wil gaan halen.’

www.justusvdelsen.nl

 

DJ BEN PENN

Jazzy DJ Benn Penn bekend van onder andere de GIN GIN en Red Light Radio en overdag als Jeroen Opstelten. Ben Penn achter de draaitafel staat garant voor een swingende avond en doet zijn achternaam eer aan.

Ben Penn's Slide Show at Wicked Jazz Sounds [Radio 6] by Ben Penn on Mixcloud

 

2 mei, 20.30

Entree € 2.-

LOCATIE, HALL OF FAME

Read More

Audiovisuele dingen en meer.

Het is weer huilen vanavond, huilen van geluk, want we hebben weer een stevig programmatje voor jullie deze donderdag avond! Komtie..

 

ECHO BEATTY


Deze avond halen we internationaal talent in huis.  Na 8 maanden muziek op te nemen in Toronto zijn ze weer terug in België, deze avond in Tilburg. Echo Beatty is een Vlaams duo dat Lo-fi (low fidelity, expres lagere kwaliteit geluid) pop muziek maakt. Een oud orgel, een vibraphonette, een set van haarkammen, gitaren, metalen veren, twee loop-stations, breinaalden, mini Japanse ventilatoren en wat hout. Rustige muziek met een grijze tint.
OH, BOLLOCKS!

Als de hakken hoog zijn en de jurkjes kort, de muziek op zijn hardst en de alcohol in overvloed, betreden deze lange benen de dansvloer en loopt de boel zonder twijfel uit de klauwen.

Majon en Celine brengen je een persiflage op het nachtleven waarin hedendaagse dans verpakt wordt in een humoristisch, maar haast pijnlijk fout jasje.

Choreografie en dans: Majon van der Schot en Celine Werkhoven

Muziek: Trentemoller
EXPO Remco van Dun en Raynor de Groot

Een grafische benadering tot de levensloop van de Bomenlounge.

RESIDENT DJ’S

Tommy van Berkel en The Planty Herbs zullen deze week zorgen voor de lekkere sfeer met de mogelijkheid tot voetjes van de vloer.

Klapdeuren open 20.00 uur

Tivolistraat 50

De Bomenlounge is een collaboratie van creatieven. Studio VMK stimuleert dit initiatief.

Read More

 

Audiovisuele dingen en meer.

Volle maan of niet, donderdag is er weer een Howlin’ Wolf. Vanaf twintig uur gaan we weer van start met muziek, film, kunst en gezelligheid.

21.00 Live film met De Kwekerij

90 seconden acteren in een spannende thriller? Het kan komende donderdag in de kluis van de Bomenlounge! Regisseur Joris van Midde, acteur Hans en componist Joost van Dijk van De Kwekerij nodigen je uit om mee te spelen in live(!) opgenomen filmscènes. Levensbedreigende situaties, duistere intriges en bloedstollende gebeurtenissen op het witte doek. Live! in de Bomenlounge.

22.00 Lucas Schlicher 

Lucas Schlicher is zo iemand die met een ogenschijnlijk gemak en bedrieglijk eenvoudig liedjes schrijft die onder je huid gaan zitten. De wereld die hij schetst is donker en poëtisch.

EXPO Remco van Dun en Raynor de Groot

Een grafische benadering tot de levensloop van de Bomenlounge.

 

RESIDENT DJ Crackadile Dandee (Levi van Huygevoort)

Aanvang 20:00 uur

Tivolistraat 50

De Bomenlounge is een collaboratie van creatieven. Studio VMK stimuleert dit initiatief.

Read More

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.